Wie is Bridget?

Ik ben Bridget Bensdorp. Vormgever en illustrator.

Ik houd me graag bezig met wat mensen beweegt, waar ze warm voor lopen en wat ze raakt. En dat pas ik toe als ik vormgeef. Want een uiting moet een boodschap over brengen of ‘stopping power’ hebben. En in een wereld waar mensen overladen worden met allerlei visuele prikkels en soundbites is dat vaak een behoorlijke kunst.

De eerste jaren van mijn loopbaan werkte ik bij reclamebureaus als art director en later heb ik mijn draai gevonden in grafisch ontwerp. Waarbij ik de basis uit het begin van mijn carrière, conceptmatig denken, nooit uit het oog ben verloren.

Heb je een project waarvan je wilt weten of ik er iets moois van kan maken?

Wat anderen over mij zeggen

Michel Versteeg, Hoornvlies Patiënten Vereniging
Read More
Het interpreteren van de klantvraag, deze visualiseren in een krachtig beeld … zo hebben wij Bridget leren kennen. Haar beeldende eindresultaten getuigen van een goed inlevingsvermogen, creatieve denkkracht en een prettige mate van zakelijkheid. De relatie met de Hoornvlies Patienten Vereniging en Bridget in Beeld is dan ook van duurzame aard.
Mayke calis (journalist & tekstschrijfster)
Read More
Bridget heeft aan een half woord genoeg en zo niet dan rust ze niet voordat ze goed begrijpt wat de klant wil. Ze barst van de ideeën en is enorm creatief. Ze is snel en denkt echt mee. Daarnaast is ze ook nog eens een heel prettig persoon om mee samen te werken. Dank je wel Bridget voor je mooie illustraties en vormgeving bij ons boek Socialbesitas!
Luuk van den Eijk (pitchmaker & tenderpro , Orator)
Read More
Bridget werkt constructief samen. Ze is snel, creatief in concepten vorm, maar ook kritisch. Ze heeft een hekel aan bla-bla enomwegen. Bridget levert alleen werk waar ze 100% achter staat. En voegt op die manier echt iets toe aan de kwaliteit van onze projecten en het resultaat voor de klant!
Willem Legerstee (traffic & production manager)
Read More
Heb Bridget pas laat in mijn professionele carriere leren kennen en dat was meteen ook een zeer aangename kennismaking. Want haar werk is van hoog creatief niveau en bovendien is zij iemand die ook weet efficient te werken. Maar nog belangrijker: het is een prettig mens!
Denise Hilhorst (Journalist)
Read More
Op Bridget kun je bouwen. Wat ze belooft doet ze (op tijd!), en het wordt allemaal even mooi. Ze heeft twee keer een boek van mij vormgegeven, waarvan ze één keer ook alle illustraties voor de cover en het binnenwerk heeft verzorgd. Ze denkt mee, verrast je met creatieve voorstellen, maar staat ook open voor suggesties en commentaar. Haar werk is nauwkeurig, snel en afgewerkt tot in de puntjes. Bridget is niet alleen een prettig mens, maar ook nog eens een vakvrouw pur sang!
Previous
Next