Wat kan ik voor je doen?

Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het vormgeven van een brochure, poster of website, het ontwikkelen van een campagnebeeld of het maken van een treffende infographic, ik breng jouw verhaal in beeld!

Heeft je logo aandacht nodig?

Mooi, dat is namelijk een van de dingen die ik het liefst doe.

We stellen samen vast wat jouw bedrijf moet uitstralen en ik ga ik aan de slag. Je ontvangt van mij een aantal ontwerpen en na eventuele finetuning heb je een logo of huisstijl waar je jaren mee vooruit kunt!

Schreeuwt je tekst om beeld?

Je hebt een goed verhaal, maar het is wat lang of complex. Beeld helpt om de lezer aan te sporen de tekst daadwerkelijk te lezen of om de inhoud te verhelderen. Bijvoorbeeld in de vorm van een illustratie of infographic.

En heel soms lukt het om 1000 woorden in 1 beeld te vangen.

Opvallen tussen je tenderconcurrenten?

Met mijn jarenlange tenderervaring zorg ik dat jouw inschrijving eruit springt.

Eerder deed ik dat al voor bijvoorbeeld K_Dekker, Unica, Heijmans, VolkerWessels en andere grote en kleinere namen.

Is je website om te huilen?

Of is je huidige site gewoon toe aan een nieuwe look. Laat mij, samen met een webbouwer, meedenken over hoe het pakkender en effectiever kan.

Ik maak de look & feel en de webbouwer zorgt dat alles tot in de puntjes werkt.

Heb je een project waarvan je wilt weten of ik er iets moois van kan maken?